Sociabilitat en parc tancat

Cada setmana pots gaudir de 2 dies on el teu gos pot relacionar-se i jugar amb altres gossos. Al ser un espai tancat, és ideal perquè els gossos puguin relacionar-se i sentir-se lliures sense cap perill d'escapar-se. D'aquesta manera fomentem el tenir un gos equilibrat que sàpiga relacionar-se amb altres gossos i persones.

 

Aquest tipus de trobades són molt adients per gossos amb problemes de pors amb altres gossos o persones o gossos amb poca obediència i que ens pot fer por que s'escapin en ambients més urbans.

 

Apte per qualsevol tipus de gos sense distinció de raça o edat.

 

Totes les jornades de sociabilitat són supervisades per profesionals per evitar conductes inapropiades dels gossos o propietaris.


Passejades canines

Cada cap de setmana s’organitzen passejades en companyia dels nostres peluts! Passejades amb recorreguts en plena natura i aptes per a totes les edats d’una durada aproximada de 1hora.

 

Tindràs l’oportunitat de fer nous amics mentre el teu gos aprendrà a relacionar-se amb diferents individus, (sempre controlat per educadors professionals) i aconseguir que sigui un gos més sociable i equilibrat.

 

Al mateix temps descarregaran energia corrent, jugant i gaudint del passeig. L'exercici és un altre factor important sinó el que més per tenir al nostre amic tranquil i feliç.

 

Les sortides sempre són des de Hobby Dog City (Viladordis), és fa una passejada cada cap de setmana el dissabte o el diumenge a consultar.