MÉS QUE UN HOBBY!


REFUGI HOBBY DOG

A Hobby Dog creiem que els gossos que no troben el seu espai en una llar, es mereixen una segona oportunitat. És per això que volem començar un nou repte i intentar donar sortida a aquests gossos reeducant-los i buscant una nova família que s'adapti a les seves necessitats.

 

D'aquestes premises neix el project del Refugi de Hobby Dog, que anirem desenvolupant al llarg de l'any.

 

Us deixem la web en construcció, perquè hi pugueu fer una ullada.

 

http://refugihobbydog.weebly.com/


GOSSOS DE TERÀPIA

A Hobby Dog creiem que els gossos poden ajudar a que la gent tregui el millor del que porten dins i ajudar a que les persones interactuïn i es relacionin més amb el seu entorn. És per això que realitzem teràpies assistides amb gossos per a gent gran, persones i nens amb discapacitats o adolescents amb risc d'exclusió social.


Per a mes informació podeu escriure’ns a clubhobbydog@gmail.com


SHOWS CANINS

Hobby Dog et porta els seus Shows Canins aprop teu!

 

Una estona de diversió i emoció veient els nostres goss@s practicant diferents esports, habilitats, trucs,... tot plegat acompanyat de música i un speaker que anima el show.

 

Després hi ha la possibilitat de que els espectadors provin el nostre circuit d'Agility amb les seves mascotes. D'altra banda, i també després de l'espectacle caní, fem activitats i tallers per a nens i nenes i joves per iniciar-se al Dog Frisbee i a altres esports.

 

Hem participat en festes majors, festes de barri, cases de colònies i fires de la mascota, amb gran èxit. La darrera fou al Festival de la Infància de Barcelona al Palau de Monjuïc.

 

Per a mes informació podeu escriure’ns a clubhobbydog@gmail.com


Projecte d’educació canina per a nens/es i joves

Curs educatiu dirigit a nens/nens i adolescents estudiants d’ESO dels instituts de la comarca del Bages i rodalies.

 

Escollim aquesta franja d’edat i encarem el curs directament a menors perquè són el nostre futur. D’aquesta manera comencem a concienciar i a educar a les persones que possiblement acabaran essent propietaris i cuidadors de gossos, intentant així, aconseguir una societat més mentalitzada i preocupada pels seus animals.

 

El nostre objectiu és arribar al màxim de nens i nens possible, impartint tallers a totes o a la majoria del Bages. D’aquesta manera donarem la opció a participar en el projecte a tots els nens i nenes que hi estiguin interessats/des i de manera voluntària.

 

Amb aquest projecte també col·laborem amb la Protectora de Manresa Aixopluc pel desenvolupament de les classes pràctiques. Seran gossos provinents d’aquest refugi que acompanyaran als nens i joves per poder practicar y aprendre els diferents exercicis, jocs i esports que tractarem primer en les classes teòriques.

 

La durada d’aquests cursos-taller és d’un trimestre amb un màxim de 20 alumnes per curs.  

 

Per a més informació podeu escriure’ns a clubhobbydog@gmail.com


PROJECTE MÉS QUE UN HOBBY! - LA CLAU

· ENSENYAR ALS NENS I NENES UN MÓN D'EMOCIONS ·

 

El Club Hobby Dog, per segon any consecutiu, té un conveni amb la UEC "la Clau" de Manresa. La UEC és una Escola d'Educació Compartida amb alumnes amb necessitats educatives especials derivades de la inadaptació al medi escolar. 

 

Els nens dintre de la seu del Club Esportiu Hobby Dog realitzen diverses tasques de jardineria i de bricolatge per millorar las instal•lacions però cada cop que venen, dediquen la meitat de la jornada a practicar esport amb gossos i a interactuar amb ells sempre sota la supervisió i la direcció d’educadors canins.

 

Són moments que els nens i joves gaudeixen molt i on es veu la bona influència i teràpia que els hi donen els gossos.


FIRA DE LA MASCOTA

Censar, posar microxip i conscienciació ciutadana

 

El projecte de la Fira de la Mascota sorgeix després de dos anys de treball en events i exhibicions relacionats amb el món del gos, tot portat pel nostre club, el Club Esportiu Hobby Dog. Es basa en organitzar una fira de la mascota amb professionals del sector de la mateixa localitat amb un XOU CANÍ com a espectacle dinamitzador.

 

Hi ha un clar objectiu que envolta el projecte:

 

Conscienciar al ciutadà, propietari d'una mascota, de la importància de censar i posar-li un microxip.

 

Darrere d'aquest objectiu hi ha moltes més coses que volem transmetre als participants de la fira com la de fer una crida al civisme i convivència incidint en les normatives vigents o ajudar a millorar la relació i coexistència del gos en la nostra societat. Tot això juntament amb les diferents activitats i l’espectacle explicat anteriorment, aconseguirà una fira agradable, plena de diversió i emocions que arribin al públic.

 

Per a mes informació podeu escriure’ns a clubhobbydog@gmail.com