FLYBALL

El Flyball (la traducció seria “pilota voladora”) es tracta d'un esport caní que va sorgir a Canadà, en la dècada dels 70 de la mà de Herbert Wagner (qui va desenvolupar el primer llançador de pilotes de tennis). A principis dels 80, aquest esport es va fer tan popular a Amèrica, que es va formar la NAFA (l'Associació de Flyball d'Amèrica del Nord)

 

El Flyball consisteix en una carrera de relleus de 2 equips, format cada equip per 4 gossos amb els respectius guies. Es tracta de fer la carrera en el menor temps possible i sense errors.

Cada equip disposa d’un carril en línia recta fins a arribar a una caixa expenedora de pilotes de tennis. En el carril, els gossos es trobaran amb 4 obstacles que hauran de saltar abans d'arribar a la caixa on hauran de picar amb la pota perquè salti la pilota. Els gossos l’hauran d’agafar i fer el camí de tornada amb la pilota a la boca. Cada obstacle es troba a 3 metres del següent.

 

Cal mencionar que l'actual rècord mundial el posseeix un equip de las Vegas, amb un temps de 14,690 segons realitzat el 10 de Setembre de 2011.

 

Us animeu a superar-lo??

HORARI

Classes esportives al Camp de futbol de Sant Pau

 

Dimarts i dijous de 17:00h a 19:00h