Activitats programades pel juliol 2012

Com cada mes, a Hobby Dog, els caps de setmana són dies d'events i activitats "especials" per aquest mes de juliol tenim programades dues activitats fóra de les instal·lacions de Hobby Dog i dues dins el nostre recinte.

 

El divendres 6 de juliol una exhibició dels esports que practiquem al Club Esportiu Hobby Dog. Això serà al camp de futbol del barri La Balconada de Manresa emmarcada dins de les Festes del Barri de la Balconada.

L'exhibició serà a les 18.00h de la tarda. També hi tindrem una paradeta informativa.

 

El diumenge 8 de juliol hem organitzat una sortida a la Platja de la Rubina (Castelló d'Empúries) la única platja de Catalunya on es permet el bany amb gossos. La sortida durarà tot el dia.

Si algú hi està interessat que es posi en contacte amb nosaltres (via mail o telèfon) per més detalls.

 

 

El dissabte 14 de juliol encetarem les Vesprades Canines. De 20h a 00h veniu a Hobby Dog a prendre la fresca amb la vostra mascota. Practicarem esports i jocs canins sense passar calor.

Event familiar també per a nens i nenes amb activitats com introducció al Dog Frisbee o a l'Agility.

Hi haurà servei de bar amb sopar i begudes a preus popular i música en directe.

 

El cap de setmana del 21-22 de juliol tindrem un interessant seminari de la modalitat d'RCI a càrrec de Leonardo Paonessa. Horaris i preus encara per confirmar. 

 

I finalment, el cap de setmana del 28-29 de juliol quatre membres de l'equip de Dog Frisbee de Hobby Dog amb acompanyants se'n va a Vitoria a concursar en dues competicions esportives classificatòries a nivell mundial (AWI i Skyhoundz).

 

Escribir comentario

Comentarios: 1
  • #1

    Aqua Essentials Lava Rock (lunes, 29 julio 2013 06:46)

    The complete blogs are really inconceivable and definitely everyone will share this information.